De Stichting Vrienden voor Sri Lanka zet zich in voor de opvang van weeskinderen in Sri Lanka, o.a. in het tehuis voor kinderen en gehandicapten "Sucharitodaya". Ook vr de ramp op 26 december 2004 werd door middel van diverse acties al geld ingezameld voor dit tehuis. Bij het zien van de chaos, de verslagenheid en het verdriet in de dagen na de tsunami is onmiddellijk een nieuwe actie op touw gezet met als doel geld in te zamelen voor de uitbreiding van dit tehuis.

Lees verder


We make a living by what we get

but

we make a life by what we give

Winston Churchill

 

Comit van aanbeveling

J.Hoogenhuizen, RA, algemeen directeur BN International

Ing. J. van Seters, Regulatory Affairs Dow Benelux B.V.

Mr J. Seydlitz, Notaris, Notariskantoor Seijdlitz, Loof, Segers & Vroome

Nieuwsbrief september 2005

Lieve vrienden, familie, collega's en donateurs,

Ondanks de soms wat negatieve berichten in de media wordt er in Sri Lanka hard gewerkt om alle tsunami-weeskinderen weer een veilig thuis te geven. De opvang van kinderen als gevolg van de tsunami verloopt echter zeer traag. Unicef heeft nl. in samenwerking met de Sri Lankaanse Kinderbescherming strenge regels opgesteld voor de toewijzing van kinderen aan tehuizen.

Lees verder


Donatieplan

U wilt ons structureel (blijven) steunen? Fantastisch! Er zijn verschillende mogelijkheden, zowel voor grote als kleine beurzen. Wellicht een idee voor uw school, uw sportvereniging of uw bedrijf?

U kunt kiezen uit onderstaande mogelijkheden. Uw donatie komt ten goede van het gekozen doel op n van de plaatsen waar wij een project ondersteunen. 

Lees verder


Een donatie idee

Bij een huwelijk, een geboorte, een jubileum of een andere bijzondere gebeurtenis hoort een cadeau. Wellicht vind je als feestvarken of jubilaris het feest belangrijker dan het cadeau en wil je het geld liever doneren aan een goed doel.

Lees verder